Снощи в "Арена Армеец" сръбската икона - Цеца, зарадва родните меломани. Певицата излезе на сцената след подгряващата момичешка група - "Ministarke". Младите дами са особено популярни в Западната ни съседка. Именно те "подгряваха" и Драгана Миркович на концерта й през декември миналата година.

"Благодаря, България! Вие ме обичате и аз ви обичам. За мен винаги е чест и голямо удоволствие да съм тук и да пея за вас" - бяха първите думи на Цеца щом се качи на сцената.

Снимка 283965

Примата на Балканите пя два часа, като изпълни и по-стари хитове, сред които -  "Kukavica", "Pile", "Beograd", "Grome moj" и др. Малко преди края на концерта тя изпя дългоочакваната от всички песни, а именно новия си хит - "Трепни". При изпълнението на парчето се загърна с трибагреника, подаден й от наш фен.

"Вече имам колекция от български знамена", призна певицата.

Изпълнителката се върна и за един бис. Разбира се, на парчето "Трепни". Изглежда видео клипът към него все още не е готов, тъй като не бе пуснат на мониторите в залата. Любопитна подробност е, че режисьорът Люси Иларионов, които прави клиповете на повечето родни изпълнители, е заснел и видеото към големия хит на сръбската звезда.

В залата бяха дошли почитатели на певицата от Белград и Ниш, които тя поздрави специално.

Преслава пък бе една от родните изпълнителки, които посети концерта на Цеца снощи и успя да се щракне с нея зад кулисите.

Снимка 283968

Днес, от 20 ч. в "Арена Армеец", Величкович ще излезе още веднъж пред българската публика. Тя обеща концертът й довечера да е още по-грандиозен и въздействащ.

Снимка 283964