Вече от цяла една година чакаме търпеливо, за да видим какво точно са ни подготвили Мат Лебланк, Матю Пери, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Дейвид Шуимър в специалния епизод на "Приятели".

Кортни Кокс, „Приятели“ и как вървят снимките на специалния епизод от сериала

Кортни Кокс за емоциите около специалния епизод „Приятели“

И актьорите се вълнуват не по-малко от зрителите

Пандемията отложи снимките на два пъти, но за щастие продуцентите вече успяха да намерят начин, за да заснемат епизода. Още по-хубавото е, че няма да ни се налага да чакаме кой знае още колко много, за да го видим.

От разпространения тийзър разбираме, че специалният епизод на "Приятели" ще бъде пуснат в HBO Max на 27 май. И това далеч не е всичко...

В епизода, освен любимите ни актьори, участие ще вземат и някои известни личности. Сред тях са Дейвид Бекъм, Джъстин Бийбър, Джеймс Кордън, Синди Крауфорд, Кара Делевин, Лейди Гага, BTS, Кит Харингтън и Рийз Уидърспун.

Всичко това си е доста нова информация, която не очаквахме накуп и направо се чувстваме като малки деца в сладкарница. Толкова да искаме да видим и трейлър, който да ни насочи малко повече какво точно да очакваме, но дори да няма такъв, 27 май е съвсем близо.