С нетърпение очакваме новите серии на руския анимационен сериал "Ну погоди" - не само за да се върнем в детството, но и за да видим модерния прочит на героите и ситуациите, на които сме се смяли като малки.

"Ну погоди" и 26 нови епизода от анимационната поредица

"Ну погоди" се завръща

Кога да очакваме новите серии

По случай 50 години от създаването на вълка и заека, студиото "Союзмультфильм" ни зарадва с новината, че ще бъдат създадени нови 26 епизода от анимацията. В последствие разбрахме, че в нея ще има нови герои, както и че вълкът няма да пуши.

Преди дни пък стана ясно, че е избран и новия външен вид на двамата главни герои. Изборът е бил наистина труден, а предложенията - над 30. Създателите са се опитали да намерят баланса между отличителните черти на вълка и заека, които всички познаваме, но и да ги направят да изглеждат по-модерни в днешно време.

Така заекът е запазил цвета на очите си, но ги няма дългите мустаци. Ушите му също са различни, както и облеклото - сега ще се подвизава с дълги панталони, синя тениска и кафяви кецове. А на ръката му има часовник.

"Ну погоди" и новите герои, които ще бъдат включени в анимационната поредица

Новите герои на "Ну погоди"

Как ще ни изненада анимационният сериал

Вълкът е не само без обичайната си лула, но и без моряшката си шапка. Моряшката блуза и широкия черен панталон тип Чарлстон са заменени от сини дънки и изрязан червен потник, а краката му са обути в бели кецове. Лукавото изражение обаче си е пак на мястото, предава Izvestia.