През последните години Мила Кунис понамали ангажиментите си, за да се отдаде на семейството, но това не означава, че е спряла да се снима.

Последно се снима в комедията Breaking News in Yuba County, като от The Hollywood Reporter научаваме, че актрисата е поела още един ангажимент.

Кунис ще влезе в главната роля в Luckiest Girl Alive. Филмът на Netflix е базиран на едноименния роман на авторката Джесика Ноул (Jessica Knoll) и ще ни запознае с нюйоркчанката Ани ФаНели.

Снимка 446684

Източник: GettyImages

Тя има остър език и всичко, за което всяка една жена може да мечтае - стилен гардероб, хубава работа и на всичкото отгоре ѝ предстои сватба. Но не всичко е цветя и рози, разбира се.

Животът ѝ се преобръща, когато режисьор на криминален документален филм я кани, за да разкаже за това какво е преживяла преди години, докато е била тийнеджър и ученик в престижно училище.

Мила Кунис, Аштън Кътчър, Bridgerton и защо актьорът си е помислил, че половинката му гледа порно

Когато Аштън Кътчър си помисли, че Мила Кунис гледа порно

Който е гледал Bridgerton знае за какво става въпрос

Тогава Ани трябва да се изправи отново лице в лице с тъмна тайна, която заплашва да разруши образът, който е създала за себе си. Към момента няма яснота кога ще започнат снимките.