От миналия петък по кината се върти "Убийствена игра", в който можем да видим какви са ги забъркали група приятели на по 20 и няколко години.

"Убийствена игра", Мария Бакалова, Пийт Дейвидсън и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Убийствена игра" с Мария Бакалова и Пийт Дейвидсън

Седмина приятели, една къща и поредица от убийства с неясен извършител

Казваме го, защото една от основните фигури във филма е Мария Бакалова. И на фона на тази премиера научаваме, че българката няма намерение да забавя темпото.

От Deadline разбираме за цели две нови роли, в които Бакалова ще влезе. Първата е във Fairyland - филм базиран на книгата Fairyland: A Memoir of My Father, който разказва за премеждията на мъж, наскоро овдовял, който трябва да отгледа дъщеря си и да намери пътя към истинското си аз.

Към момента не е ясно каква точно ще бъде ролята на Мария Бакалова, но знаем, че главните са вече заети от Емилия Джоунс и Скот Макнеъри. Пръст в сценария пък има самата София Копола.

Другата нова роля за българската актриса е в Unfrosted: The Pop-Tart Story. Филмът ще ни върне през 1963 г. в Мичиган, където ще видим как заклети съперници в производството на зърнени закуски се борят да създадат сладкиш, който да промени играта.

Мария Бакалова, Guardians of the Galaxy, Vol. 3, Космо и каква ще бъде ролята ѝ във филма

Ето каква ще бъде мистериозната роля на Мария Бакалова

Актрисата става част от екипа на Пазителите на галактиката

И тук засега не знаем каква ще е ролята на Мария Бакалова, но пък е сигурно, че комедиантът Джери Зайнфелд ще напише сценария, режисира и дори участва във филма. Unfrosted: The Pop-Tart Story ще бъде продуциран от Netflix и един куп звезди ще вземат участие в него. Става дума за Хю Грант, Мелиса Макрати, Ейми Шумър и Джеймс Мардсън.