След "Теория на Големия взрив" Кейли Куоко бе поставена в доста трудна ситуация. Тя трябваше да намери правилния начин, по който да продължи кариерата си след толкова успешен сериал.

"Стюардесата", Кейли Куоко и готова ли е за трети сезон

Готова ли е Кейли Куоко отново да се качи на борда

Какви са шансовете "Стюардесата" да има трети сезон

И спокойно можем да кажем, че успя да го направи със "Стюардесата". За момента все още не е ясно дали трети сезон ще има, но първите два са достатъчно успешни, за да ѝ дадат увереност да продължава в същия дух. И го прави.

От Variety разбираме, че Куоко ще се впусне в трилър с комедийни нотки. Based on a True Story е базиран на действителна история и ще ни покаже как житейските пътища на брокер, водопроводчик и бивша тенис звезда се преплитат най-неочаквано.

Това ще разкрие обособеността на американците по мистериите, свързани с престъпни действия, убийства и плавното затваряне на тоалетната чиния. За момента не се знае нищо друго около сюжета. Освен че Кейли Куоко ще влезе в ролята на омъжена жена на име Ейва Бартлет.

Кейли Куоко, Hilarity For Charity, черна рокля и как звездата напомни за себе си

Кейли Куоко напомни за себе си по красив начин

Приятна изненада

На Based on a True Story беше дадена зелена светлина от Peacock още през април, но едва сега продуцентите са намерили подходяща актриса за главната роля.