Последната година е, меко казано, неблагоприятна за Арми Хамър. В началото на 2021 г. се наложи да се откаже от ролята си в Shotgun Wedding с Дженифър Лопес заради обвиненията в изнасилване, насилие и канибализъм.

Арми Хамър, Shotgun Wedding, писмата със секс фантазии и защо актьорът се отказа от филма с Дженифър Лопес

Писал ли е Арми Хамър странни секс писма

И защо се отказа от филма с Джей Ло

Като цяло, за няколко месеца кариерата на актьора буквално се срина, а до момента все още не е осъден за нито едно от твърденията срещу него. После стана ясно, че Discovery+ готвят документален филм, който да покаже всичко случващо.

Всъщност, не само всичко, касаещо Хамър, но и цели пет поколения от семейството му. Защото се оказва, че мъжете от рода Хамър имат история, изпълнена с насилие. Вече можем и да си изградим мнение какво да очакваме от House of Hammer, защото бе пуснат трейлър.

От него виждаме и чуваме, че няколко жени, които твърдят, че са имали връзки с Арми Хамър, говорят за насилието, което са преживели, докато са били с него. "Обвиненията в изнасилване и насилие срещу Арми Хамър през последните години са само върха на айсберга, когато става дума за семейство Хамър.

В House of Hammer виждаме тревожни детайли и греховни тайни, които парите и властта не могат да скрият завинаги", казва Джейсън Сърланис, който отговаря за криминалното и разследващо съдържание в Discovery+, пише Entertainment Weekly.

House of Hammer, Арми Хамър, фамилия Хамър и скандалите, свързани с нея - в сериал на Discovery+

Династия Хамър и всички скандали, които я съпътстват

Какво да очакваме от документалния House of Hammer

От трейлъра на документалния филм разбираме, че не само потърпевши от поведението на Арми Хамър ще застанат пред камера, за да разкажат какво са преживели, но и неговата леля - Каси Хамър. Тя твърди, че нейният брат, баща и прадядо също имат тъмна история, свързана с насилието.

House of Hammer ще бъде в Discovery+ от 2 септември