През годините сме гледали Хали Бери в много и различни роли, като от няколко дни в Netflix можем да я гледаме и в Bruised, където играе Джаки Джастис - бивша ММА звезда, която отново се опитва да се върне при най-добрите.

Хали Бери, Bruised и какво е накарало актрисата да режисира филма

Какво накара Хали Бери да застане и зад камерата на Bruised

Ново амплоа за актрисата

Междувременно обаче изоставеният от нея преди години син се връща в живота ѝ и тя трябва тепърва да се научи и как да бъде майка. Освен тази предизвикателна роля, Хали Бери влиза и в тази на режисьор. Нещо, което ѝ се случва за първи път.

И очевидно се е справила доста добре, защото за първата седмица от пускането си в Netflix Bruised е бил гледан 47.7 милиона часа, с което се е превърнал в най-гледания филм за седмицата в САЩ и е останал на второ място в световен мащаб.

Този успех е гарантирал на Хали Бери договор с Netflix, според който ще я видим в още бъдещи продукции на стрийминг платформата и като актриса, и като продуцент, пише The Hollywood Reporter.

Хали Бери, Ван Хънт и забавната история с неофициалната им сватба

Неофициалната брачна церемония на Хали Бери и Ван Хънт

И каква роля играе синът на Бери

За момента не е ясно дали няма и да реши отново да режисира, но със сигурност никой няма да ѝ откаже, ако това се случи. Не се знае и за колко точно продукции е сделката. Нито какво е финансовото ѝ измерение.