През последните няколко години, когато стане дума за Джони Деп, то рядко е свързано с нещо положително около работата му. Просто защото делата и разправиите с Амбър Хърд взимат превес.

Джони Деп, Dior, Savage и как актьорът отново става рекламно лице на парфюма

Джони Деп обратно и в тази игра

За какво го ангажира Dior

Но сега изглежда, че кариерата на актьора отново може да бъде възродена. От The Hollywood Reporter разбираме, че Деп отново ще се завърне на снимачната площадка, но този път не като актьор, а като режисьор. Нещо, което не е правил от цели 25 години.

Режисьорският си дебют Джони Деп направи през 1997 г. със "Смелия", в който режисира, освен себе си, и Марлон Брандо. Сега, 25 години по-късно, отново ще седне на режисьорския стол, но този път, за да режисира Ал Пачино в Modigliani.

Филмът е базиран на постановка и ще се фокусира върху италианският художник и скулптор Амедео Модилиани. Ще се върнем назад във времето през далечната 1916 г. в Париж, където Модилиани ще успее да преобърне живота и кариерата си за едва 48 часа. И от провал да се превърне в легенда.

Джони Деп, Friends and Heroes и как актьорът продаде свои картини на известни личности

Милионите, които Джони Деп спечели за часове

Наистина талант за милиони притежава този човек

Снимките на Modigliani се очаква да започнат през пролетта на 2023 г. в Европа. В изявление Ал Пачино казва, че от няколко години иска да осъществи този проект заедно с Джони Деп и той му е много присърце, защото обожава пиесата. Иначе, в момента Деп е зает със снимките на френския Jeanne du Barry, където ще изиграе крал Луи XV - първата му роля от три години насам.