Джерард Бътлър определено е сред най-харесваните чуждестранни актьори в България, защото филмите му се радват на сериозен интерес у нас.

„Код: Ангелът“, Джерард Бътлър и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Код: Ангелът“ с Джерард Бътлър

Цялата страна е по петите агент Майк Банинг, а той трябва да докаже невинността си

Възможно е част от причината да фактът, че актьорът все по-често идва, за да снима тук. Към момента не знаем дали и кога ще го направи отново, но се надяваме да е скоро.

От MovieWeb пък разбираме, че следващият филм на Бътлър е сериозно засегнат от пандемията. "Гренландия: Последно Убежище" трябваше да се завърти по кината в САЩ преди няколко месеца, но премиерата беше отлагана на няколко пъти.

Снимка 498646

Източник: Лента

В крайна сметка продуцентите са взели решение филмът да пропусне кината като цяло и да бъде достъпен за стрийминг в Amazon Prime. За щастие това не се отнася за България, защото филмът вече е по кината у нас.

А и през последните седмици "Гренландия: Последно Убежище" се завъртя и по кината в страни като Белгия, Франция, Унгария и Полша, като до момента е отчел приходи, надхвърлящи 17 милиона долара.

Снимка 498648

Източник: Лента

Иначе, сюжетът е до болка познат, дори изтъркан. Бътлър влиза в ролята на мъж, който е готов на абсолютно всичко, за да отведе семейството си на безопасно място, защото към Земята са се насочили безброи огромни парчета от комета, които застрашат човечеството.

Джерард Бътлър, Copshop и филмът, в който щи играе наемен убиец

Джерард Бътлър ще бъде наемен убиец

Ново предизвикателство

Единственият начин да го направи е като стигне до Гренландия, защото там се смята, че се намира единственият сигурен бункер. Както казахме, нищо ново под слънцето, но е поредният случай, в който филм става достъпен за стрийминг и пропуска кино премиера, което оформя тенденция.