Дуейн Джонсън определено знае как да направи от един филм същински блокбъстър, като примерите не са един и два. Именно той е един от малкото актьори, които са почти сигурна гаранция за успех в бокс офиса.

Дуейн Джонсън, диетата, тренировките и финалните сцени на "Черния Адам" (Black Adam)

Колко години Дуейн Джонсън се е готвил да бъде супергерой

Стриктен и до последния снимачен ден

От години Скалата говори за мечтаната си роля и това, че иска да влезе в света на супергероите, изигравайки Черния Адам. Е, след толкова много време най-накрая това ще се осъществи и ще видим първия самостоятелен филм за героя след само няколко месеца.

От интервю на Джонсън за Vanity Fair обаче разбираме, че е имало планове Черния Адам да бъде представен още в "Шазам!" (2019 г.). Актьорът твърди, че е получил версия на сценария на филма, в която историите и на Шазам, и на Черния Адам са разказни накуп.

Той обаче не е бил съгласен с това, защото е сметнал, че тази формула може и да проработи за Шазам, но ще бъде много лоша услуга за Черния Адам. Ето защо е вдигнал телефона и се е обадил на когото трябва.

Настоял героят, който той ще изиграе, да бъде отделен в собствен филм, за да могат историите да бъдат разказани по правилния начин. В Twitter пък Дуейн Джонсън написа, че се е борил здраво, за да се осъществят и двата филма.

"Черния Адам", Дуейн Джонсън и трейлър на филма

Черния Адам ще раздава правосъдие

Първи трейлър на филма с Дуейн Джонсън

Като е настоявал "Черния Адам" да запази своя безмилостен и на моменти насилствен тон. От няколко години Скалата се опитва да ни убеди, че с този филм йерархията във вселената на DC ще бъде променена. Остава да разберем и дали това ще се случи...