Когато беше обявено, че ще има нова глава от "Сексът и градът", феновете на сериала се развълнуваха и имаха наистина големи очаквания към събирането на Кари, Миранда, Шарлот и Саманта отново.

Крис Нот, Тузаря и изрязаната сцена от "Просто ей така" заради обвиненията срещу него

Пореден удар срещу Крис Нот

Какво решение взеха продуцентите на "Просто ей така"

Гледайки оценките на "Просто ей така", трудно можем да кажем, че сериалът е успял да удовлетвори зрителите. Едва 29% е рейтингът на сериала в Rotten Tomatoes, което по стандартите на сайта го прави "развален".

Но пък със сигурност на всички им е било приятно отново да видят любимите си герои в действие. Дейвид Ейгънбърг също се завърна в ролята си на Стив, половинката на Миранда (Синтия Никсън).

Прави впечатление обаче, че създаделите на "Просто ей така" са решили да направят нещо доста интересно с героя му. Още от първите епизоди става ясно, че Стив е започнал да губи слуха си.

Пред Vanity Fair Елиса Зуритски, една от сценаристките на сериала, обяснява, че всъщност тази промяна в Стив е вдъхновена от самия Дейвид Ейгънбърг, защото самият актьор страда от загуба на слуха.

Сам Асгари, "Просто ей така" и ролята, която е искал, но не е получил

Ролята в "Просто ей така", която Сам Асгари не получи

Половинката на Бритни Спиърс не е успял да се пребори с конкуренцията

Ейгънбърг е уведомил продуцентите на сериала за проблема си, още когато те са се свързали с него за завръщането му, пише People.