През 2018 г., когато Netflix решиха да прекратят както Daredevil, така и останалите сериали със супергерои на Marvel, феновете бяха доста недоволни.

Daredevil, Marvel и изтичането на мораториума върху героя

Marvel отново си върнаха Daredevil

Какво следва

Разбира се, имаше надежди, че Disney ще спаси героите и ще ги включи в бъдещите си планове. Но годините минаваха и нищо конкретно не се случваше. Е, в "Спайдърмен: Няма път към дома" съвсем официално в киновселената на Marvel бе представен Мат Мърдок (Чарли Кокс), известен като Дявола на доброто.

Около половин година след тази поява разбираме, че намеренията на Marvel и Disney да създадат сериал са сериозни. Според Variety, Daredevil трябва да бъде пуснат в Disney+, а Мат Корман и Крис Од да напишат сценария.

За момента информацията остава непотвърдена от Marvel Studios и не се знае нищо около бъдещия сериал. По всяка вероятност обаче Чарли Кокс и Винсънт Д'Онофрио ще вземат участие в него.

Деърдевил, Чарли Кокс, Кевин Файги и официалното потвърждение за присъединяването на героя към MCU

Още един супергерой влиза в киновселената на Marvel

Но кога, как и къде...

Защото освен Кокс, Д'Онофрио се появи като Уилсън Фикс и в сериала Hawkeye. Очакванията са скоро да има повече информация както около Daredevil, така и около бъдещите планове на Marvel.