През последните вече почти две години свикнахме филмите, които очакваме с нетърпение, да бъдат премествани по един, два, три, а понякога дори и четири пъти. И просто го приемаме като нещо нормално.

Точно като нещо нормално трябва да приемем решението на Disney да отложи някои от големите си заглавия. Black Panther: Wakanda Forever ще претърпи незначителна (според нас) промяна в премиерната дата. От 8 юли 2022 г. вече е преместена за 1 ноември догодина.

Ще трябва да почакаме и малко повече за Doctor Strange in the Multiverse of Madness, защото филмът е преместен от 25 март на 6 май 2022 г.

Тогава трябваше да видим Thor: Love and Thunder, който пък е изместен за 8 юли 2022 г. Петият филм за Индиана Джоунс е тръгнал по пътя на "Смъртта може да почака" и за пореден път отива назад във времето. От 29 юли 2022 г. чааак на 30 юни 2023 г.

Според The Hollywood Reporter, от всички тези рокади Paramount веднага са се възползвали, за да преместят напред премиерата на The Lost City (познат до момента като The Lost City of D). Филмът със Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм изоставя 15 април, за да се намести на 25 март 2022 г.