Изглежда Sony са решили да ни радват през месец май с различни модели слушалки и тази седмица представи пореден модел в лицето на новите LinkBuds S, които идват със значително променен дизайн от предходния модел.

Sony WH-1000XM5 и всичко за новите безжични слушалки

Това ли са най-добрите слушалки от Sony

Още по-добро шумоизолиране

LinkBuds S се стремят да се позиционират като цена и качество между старите LinkBuds и обемистите WF-1000XM4, а сред основните им акценти са активното шумоизолиране и олекотеният дизайн. 

От Sont oбещават, че няма да имаме проблем да носим LinkBuds S по цял ден, защото всяка от тях тежи само 4.8 грама - с близо грам по-леки от AirPods. 

Снимка 574582

Източник: Sony

Моделът загърбва отворения дизайн на LinkBuds и залага на класическа тапа, която би трябвало да ограничава страничните шумове още по-ефективно. 

Слушалките все пак разполагат и с режим за пропускане на външни звуци Adaptive Sound Control, както и Speak-to-Chat, при което музиката автоматично спира, когато започнем да говорим. 

Снимка 574583

Източник: Sony

Има и специална технология за прецизно улавяне на говора и отделяне на странични шумове, когато провеждаме разговор. 

За LinkBuds S е използван пет-милиметров драйвър, а от The Verge казват, че качеството на звука е стъпка надолу от WF-1000XM4. 

Снимка 574581

Източник: Sony

Всяка от слушалките разполага с до шест часа живот при включен ANC и до девет часа, ако изключим активното шумоизолиране. 

От кутийката получаваме още до 14 часа батерия. 

Sony LinkBuds и какво предлагат новите слушалки на компанията

Какви иновации предлагат новите Sony LinkBuds

Интересен дизайн и без ANC

Очаква се LinkBuds S да се появят у нас в края на месец май на цена от 400 лева.