Няма съмнение, че за мъжете най-голямата победа в секса е да отбележат гол отзад, тъй като това е най-добре пазената "врата". Защо обаче мъжете толкова много си падат по аналния секс?

Ако един мъж не е практикувал анален секс колкото и да ви обича, може съвсем да полудее, ако му осигурите VIP пропуск за задния вход.

Той кара мъжете да станат още по-привързани и влюбени във вас, тъй като подарявайки им най-съкровеното си им гласувате огромно доверие, което е особено важно за мъжете и ги кара да се чувстват наистина специални.

Аналният секс кара мъжа да се чувства господар в леглото, чувства, че притежава сила и власт над вас, което подхранва мъжкото му его и умножава многократно сексуалната му възбуда.

Снимка 281945

Източник: iStock

Мъжете обожават гледката отзад. Вярно, могат да й се насладят и при стандартна кучешка поза, но в комбинация с анален секс изживяването за мъжете е наистина незабравимо.

Аналният секс е нещо, с което мъжете обичат да се хвалят. Рейтингът и престижът им се вдига завидно много, стига да са част от онези щастливци, познали сладостта на секса отзад.

Мъжете си падат по секса отзад, просто защото е една от онези теми табу и защото жените се дърпат. Като всяко забранено нещо, аналният секс става още по-желан.

Мъжете обожават секса отзад и поради простия факт, че входът там е по-тесен, което им осигурява по-силна сексуална стимулация и възбудата им скача до небесата.

А на жените аналният секс се харесва, защото в началото на аналния отвор има концентрация на нервни окончания, чиято стимулация носи наслада. Това е причината и на много жени да им харесва да ги стимулират с пръст там или просто да ги галят.

Снимка 272242

Причината понякога да има болка е, че дамите не са се отпуснали достатъчно и не са се настроили физически и психически. Жената трябва сама да го пожелае и да прикани партньора си, а не просто да действат, защото са го решили предварително.

Специалистите са категорични, че при правилно "третиране", няма причина жената да изпитва болка. Схващането, че аналният секс задължително е болезнен е абсолютен мит.

Много важно е овлажняването, което най-добре се получава с лубрикант.

Снимка 264309

По материал на cosmopolitan.bg