Загоряла обикновено означава незадоволена жена. Но как да разпознаеш, че е зверски загорялата и доста време е била на сухо? И да не объркаш състоянието й с ПМС или че е пред цикъл.

Изглежда умопомрачително сутрин

Няма простосмъртна жена, която да се възбужда от идеята да стане в 4 часа, за да се издокара. Така че, ако някое супер наконтено парче ви прикове погледа рано сутринта, това в повечето случаи означава - нападайййй! Защото няма как жена минала през мъжки ласки рано сутрин да е наточена от всякъде.

Сменя настроенията си през 20 минути

Загорялата жена често залита от състояния на отчаяние, истеричен рев, злоба и мило поведение. За да ви стане по-ясна тази картинка, ще ви я разтълкуваме простичко. При дълго отсъствие на оргазми в живота на една дама, тя се превръща в сприхава и намръщена особа, на която й е крив целят свят. Когато усети, че злобният поглед няма да й осигури скорошен секс, тя изпада в отчаяние и започва да оплаква злата си участ. След като се нареве хубаво, събира всичките си сили и се опитва да си спомни как се сваляха мъже... а, да, с усмивка и палав поглед!

Другата причина, мацката да изглежда като току що излязла от Карлуково, е да е обвързана, но партньорът й да не я е поглеждал от седмици. В такъв случай, тя пак си остава загоряла, но драмата й е много по-тежка, защото самочувствието й е смачкано до краен предел, а чувствата й са наранени. Тези дами са най-уязвими, нужно е само да им обещаете, това което техните пикльовци не са могли да им дадат.

Танцува така, сякаш е първа братовчедка на Дженифър Лопес

Тук е много важно да различите загорялата жена от леката жена. Първата има принципи, които са й попречили да си легне с първия срещнат още миналия петък. Затова, за разлика от леката жена, тя изглежда като побесняло куче на дансинга. Танцува предизвикателно, налива се с коктейли, но все се върти около приятелките си. Загорялата дама изглежда все така пълна с енергия и в 5 сутринта, докато леката жена най-вероятно вече си е тръгнала с... първия срещнат. Нормално! Нашето момиче просто има нужда да изпусне парата, а единственото нещо, което донякъде замества секса, са именно тези женски излизания.