Женските гърди намагнетизират погледите на мъжете. Когато видят красив бюст, малки и големи веднага пожелават да си поиграят с него, и дори само да пипнат или погалят гърдите.

Немалко проучвания показват, че мъжете биха искали в продължение на 24 часа от денонощието да се любуват на точно тази част от женското тяло.

Мъжете винаги искат това, обаче трябва да знаят, че то невинаги се харесва на нежната половинка, дори и да е страстна или много надарена. Дамите обаче трябва да знаят, че усещането от мека гръд в ръцете е неописуемо и с нищо не може да се замени.

Не само бебетата искат да се притискат към женските гърди с лице или глава. Немалко мъже също им иска са положат глава на гръдта и не непременно, за да заспят. Това състояние успокоява, създава усещане на топлота, грижовност, уют.

Снимка 249650

Всеки мъж би искал да се докосне или пипне на обществено място гръдта на партньорката си. Това обаче не е просто игра или флирт, а нагонът на клетъчно равнище да се усети мека плът.

Всички знаем какво се случва с тази женска прелест по време на секс. Особено яко тя е plus size. Все пак силният пол трябва да се ориентира към чувствителността на партньорката си.

Някои дами чувстват огромно удоволствие от ласките на гърдите им, други са по-равнодушни. Но и те могат да бъдат разиграни, стига да се знае как, пише Бгнес.