Не е трудно да проследим какво прави това лято звездата от "Дневниците на вампира" Нина Добрев, защото тя ежедневно пуска снимки от пътешествията си в профилите си в Туитър и Инстаграм. Въпреки твърдението, че Нина в момента е сама, се оказва, че тя от седмици не е на пазара.

Слуховете, че е забила ново гадже, са абсолютна истина. Според американската преса Нина излиза с музиканта Доминик Хауърд от Muse.

Двамата бяха заснети от фенове на Гранд-при в Монако, където се опитваха да се скрият от папараците. В Туитър се завъртя тяхна обща снимка, под която фенът, който я е направил пише :"Хванахме ги да го правят". Дни по-късно в социалната мрежа се появиха още фотоси на Нина и Дом да се забавляват с приятели на фестивала Coachella 2014.

Новата връзка на канадката с български произход обяснява защо напоследък бившето й гадже Иън Сомърхолдър е депресиран в Туитър. Той хвърли феновете си в размисъл, след като публикува снимка на героя си от "Дневниците на вампира" Деймън Салваторе в гроб. Иън написа под снимката: "играта свърши", което е странно на фона на закачливите му туитове в мрежата. Ясно е, че актьорът не може да преживее приятелката си, която го заряза малко преди края на "Дневниците..."

Нина Добрев от своя страна пък открито флиртува в социалните мрежи с новия си колега Алексанъдр Лудвиг от "Викинги", който трябва да излезе през 2015г. Добрев явно е неспособна да работи с някого без да е преспала с него. Точно затова феновете очакват връзката й с музиканта да е кратка и следващата й цел да е самият Лудвиг. / Lifestyle.bg

Нина партнира на Александър Лудвиг във "Викинги"