Една от родните ни интериорни дизайнери - Николета Кръстева, бе поканена от наша медия, да направи анализ на дома на футболната звезда Кристиано Роналдо, намиращ се в Мадрид. Там звездата на "Реал Мадрид" живее заедно със своя син - 6-годишния Кристиано-джуниър.

Снимка 289729

"Модерно жилище, изчистени линии, натурални цветове и материали - дърво, камък, метал и много гланцирани плоскости. В кухнята, разбира се, намираме висок клас уреди и много елегантни огледални повърхности, които оптически разширяват пространството", казва дизайнерката. Именно там готви и майката на Роналдо - Мария Долорес.

Снимка 289730

Синът на футболиста похапва от вкусните гозби на своята баба.

Снимка 289733

"Ефектът на огледало откриваме в различни цветове и помещения. Всичко е модерно, изчистено, няма нищо излишно", допълва специалистът.

Тя е откровена, че липсва малко уют, който лесно може да се добави с няколко дървени повърхности. Всекидневната или кътът с мека мебел, разкриват невероятна гледка към стена с осветен оникс. Красиво, елегантно и помпозно, какъвто е самият Роналдо.

Снимка 289732

Стремежът за наистина модерна визия е постигнат, пространството е оптически разширено с огледалото на една от стените, но усещането за топлина и комфорт. Желанието за персонализиране на дома с лични фотографии и бродирани инициали по декоративни възглавнички и мебели е показател, за това, че той е горд със себе си. Харесва се, както и дома си и се чувства точно на мястото си. Детайлът за него е от изключително значение. И все пак няма начин, след като на тази възраст е постигнал толкова много...

Разбира се, не може да пропуснем и къта за отдих

Снимка 289731

Има много будистки аксесоари на верандата. Фасадата на дома също е модерна и красива. А, за да не се забравя чий е този дом, дръжката на вратата е гравирана CR7 и отново има наличие на натуралните метал, дърво и камък. Няма грешка при тази комбинация - пореден гол за Роналдо.

"Кристиано е инвестирал парите си в правилни и съвременни интериорни решения, но търси показност за сметка на уюта", смята родната ни дизайнерка.