По всичко изглежда, че София Вергара е напълно готова да се отдаде на горещи летни емоции. Напълно вероятно е все по-често ще виждаме нейни снимки, заснети в топлото време и с оскъден бански - край басейна или на някоя красива плажна ивица.

София Вергара откровено за рака на щитовидната жлеза

София Вергара откровено за рака на щитовидната жлеза

Актрисата призовава за превенция

Само преди два дни 49-годишната актриса пусна поредица от кадри в Instagram, в които позира в красив, цял, изрязан бански костюм с леопардова щампа. Единственото допълнение към визията ѝ бяха слънчевите очила и свободно спуснатите върху раменете й дълги коси.

"Най-накрая! Уикендът!" бе коментарът на София към снимките.

Очаквано, множеството ѝ последователи не пропуснаха да я обсипят с комплименти. Някои харесаха стилния ѝ бански, а други пък изтъкваха естествената ѝ красота. Един от феновете дори я нарече "лятна богиня".

А когато София не радва потребителите на социалните мрежи със своите снимки, тя удивлява зрителите с актьорските си роли, пише Hollywood Life. Наскоро талантливата звезда привлече вниманието на всички със снимката в Twitter - в ролята на Гризелда Бланко, популярна с прозвищата си Черната вдовица и Кръстницата, в сериала на Netflix - Griselda.

Griselda, София Вергара и първи поглед към сериала за Гризелда Бланко

София Вергара е неузнаваема като Черната вдовица

Очакванията към Griselda са високи

Сериалът, който трябва да има шест почти едночасови епизода, се очаква да излезе до края на 2022 г., макар и да все още да не е обявена точна дата. Освен в главна роля, София Вергара е и изпълнителен продуцент на дългоочаквания проект.