12-те финалистки от конкурса Playmate 2008 са на корицата на новия брой на Playboy.

Всяка една от тях е представена на самостоятелна страница в списанието. Читателите ще могат да гласуват за своята любимка чрез SMS - тяхната избранница ще получи специална награда.

Момичето на годината ще бъде излъчено от компетентно жури по време на церемонията по награждаването, която ще се излъчи на 20 юли след 22:30 по Нова телевизия.

Чуждестранната фотосесия е на зашеметяващата брюнетка Силвия Романюк от Полша.

Голямото Playboy интервю е с Мик Джагър, а поводът е излезлият наскоро документален филм на Мартин Скорсезе „Shine a Light", посветен на историята на легендарната банда Rolling Stones.

В рубриката „20 въпроса" гостува актьорът от Народния театър Юлиан Вергов, който придоби голяма популярност с ролята на Мартин от тв сериала „Тя и Той".

Анализът „Защо куца футболът ни" взема за стартова позиция скандала с ЦСКА и прави генерални изводи за причините за окаяното състояние на най-популярния спорт в България.

В статията „Супер мотори" ще разберете защо една двуколесна машина може да струва милиони долари и какво получава супер разглезеният богат клиент срещу това.

Нашумелите тв водещи от „Градски момичета" Калина и Силвия продължават своята рубрика с отговори на читателски въпроси.

В рубриката Sex&Fun може да прочетете за предимствата и недостатъците на секса на работното място, а рубриката Fitness дава ценни указания на мъжа как да се справя най-добре с изблиците на жената, причинени от месечния й цикъл.