Американската водеща Опра Уинфри се впуска в бизнеса със здравословна храна. Линията се казва O, That"s Good! и е разработена заедно с Kraft Heinz. Комбинацията от храни включва четири замразени ястия и четири замразени супи.

Снимка 307850

Източник: Instagram

Основното меню включва: "Оригинални картофи с картофено пюре и картофено пюре с чесън (и двете с добавено пюре от карфиол)", паста с три сирена , паста с пармезан (с добавен боб), супа от броколи (с добавена тиква), доматена крем супа (с добавена целина и моркови), супа от картофено пюре (с добавен карфиол) и крем супа от сладки картофи и моркови.

63-годишната звезда сподели пред People: "Винаги съм искала името ми да бъде свързано със здравословния начин на хранене. Въпреки че са замразени, тези ястия са полезни. И са по джоба на всеки: $4.99 ще струват супите, а основните ястия - $4.49. Гарантирам, че вкусът на храните, които предлагам е като на домашно приготвени ястия.

Обожавам супите. Винаги ги свързвам с топлината на дома и затова всеки ден похапвам супичка. Важно е да се отбележи, че това не е диетична храна защото хората мразят да са на диета. Това са здравословни ястия." Преди време известната телевизионна звезда представи книгата си "Храна, Здраве и Щастие".

Опра Уинфри пише готварска книга

Опра Уинфри пише готварска книга

Тя отлага издаването на мемоарите си