Тази събота предстои да станем свидетели на завръщането на Конър Макгрегър в UFC, когато ирландецът ще се изправи срещу Доналд Сероне.

Конър Макгрегър е спряган за "златната кокошка" на UFC заради огромния шум и приходи от реклами, които присъствието му в октагона създават.

Заради това и организаторите на шампионата предприеха мащабна кампания за рекламиране на предстоящия сблъсък чрез множество видеа в YouTube и публикации.

Естествено, повечето от тях се въртят около Макгрегър и подготовката му, но във всички тях забелязваме едно и също явление - поведението на ирландеца изглежда коренно различно от това, което сме свикнали да виждаме.

Ирландецът изглежда в страхотна форма преди мача си със Сероне

Източник: Instagram / thenotoriousmma

Ирландецът изглежда в страхотна форма преди мача си със Сероне

Във всяка една от публичните си изяви през последните два месеца Макгрегър е буквално неузнаваем.

Някогашният шампион в две категории е подчертано любезен, смирен и отзивчив, но най-шокиращо е отношението му към Сероне.

Дори в официалната конференция преди мача, която Макгрегър обикновено взривява с непристойно поведение и цинизми, ирландецът отправи множество комплименти към Сероне и се държа уважително към присъстващите журналисти.

Очевидно е, че бившият ММА шампион е научил урока си от всичките скандали, които забърка през последните няколко години, и признава, че е започнал да се фокусира много повече върху режима си и истинските си цели.

Конър Макгрегър и поредният секс скандал, за който разследват ирландеца

Нов секс скандал с Конър Макгрегър

Ето какви ги е свършил този път

В интервю за ESPN ирландецът дори сподели, че напълно е спрял да пие и би си позволил само "няколко глътки", за да отпразнува евентуалната си победа над Сероне в събота.

При всички положения промяната може да бъде счетена като повече от позитивна и със сигурност добавя към вълнението ни за развоя на предстоящия мач.