Брад Пит най-сетне получи правото да вижда децата си без присъствието на психолог на срещите. Приближен до актьора издава, че той вече два пъти се е срещал с някои от наследниците си.

Брад Пит - преди и сега (СНИМКИ)

Брад Пит - преди и сега (СНИМКИ)

Актьорът върна някогашния си чар...почти

Това се случило в дома му. "Той се надява, че в края на февруари или началото на март ще се сдобие с правото да ги вижда всяка седмица", разкрива източникът пред InTouch.

И все пак, две от момчетата са отказали да се срещнат с него. Мадокс и Пакс са заявили, че не искат да се виждат с баща си. С Пит са се видели дъщеря му Захара, а също и биологичните му деца Шайло, Вивиан и Нокс.

Снимка 267369

Брад и Анджелина и до днес общуват само чрез адвокатите си, след като актрисата подаде документи за развод през септември 2016 г.

Актьорът дори бе обвинен в психическо и физическо насилие над сина си Мадокс и именно това е причината жена му да поиска развод и еднолично попечителство над децата.

ФБР обаче така и не доказа вина на Пит и той бе обявен за невинен. Съдът временно определи, че Брад може да вижда децата си само в присъствието на терапевт. Това решение обаче претърпя промяна.

Снимка 279145

Брад Пит си има ново гадже?

Брад Пит си има ново гадже?

Русата красавица Кейт Хъдсън широко се усмихва