Най-обожаваните американски звезди Брад Пит и Анджелина Джоли се оженили тайно на Коледа, гръмна Daily Telegraph в днешния си брой.

Двамата си казали заветното "да" на скромна церемония в имението на дизайнерката Дона Карън на карибския остров Търкс и Кайкос, където са на почивка с децата.

На церемонията присъствали родителите на Пит - Джейн и Уилям, сестра му Джули и брат му Дъг. Шесте деца на двойката също били там, но нищо не се казва за 12-те бавачки, с които семейството замина на Карибите.

Имението на Дона Карън Parrot Cay, където Джоли и Пит са се венчали

Като потвърждение на новината е и фактът, че пиарите на двойката отговарят уклончиво на клюката, което не са правили никога досега.

Пит и Джоли се влюбиха на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит" през 2005 г. Актьорът беше обявил, че няма да се ожени, докато гейовете и лесбийките в САЩ не получат същите права. През изминалата година обаче стана по-мек в намеренията си, твърдейки, че децата им много настояват за сватба. Двойката обяви годежа си през април 2012 г., но не уточни конкретна дата за сватбата си.

И за двамата това не е първи брак. Брад Пит беше женен за Дженифър Анистън, а Анджелина Джоли имаше брак с актьора Джони Лий Милър и с Били Боб Торнтън./Lifestyle.bg