39-годишната австралийка Гуинет Монтенегро е жрица на любовта от 12 години.

Тя е написала книга, в която споделя тайните на своята професия. Монтенегро споделя, че е преспала с колосалната бройка от 10 000 клиенти и е решила да разкаже, какво в крайна сметка искат мъжете. Историята й е написана във вестник New York Post, предава Бгнес.

В книгата си "Да бъдеш финансово успешна в секс индустрията", Монтенегро разказва, че повечето мъже не търсят в проститутките особени усещания, а просто искат да се забавляват.

На тях им е приятно жената да е в добро настроение по време на срещата. Авторката разбива мита за това, че мъжете търсят непременно красиви жени. Тя твърди, че много мъже се чувстват неловко с красавици и затова избират за компаньонки жени с по-обикновена външност.

Според Монтенегро мъжете съвсем не искат само секс, но и обикновено общуване. Те често опирали до платените момичета, защото им липсва близост, а не просто секс.

Снимка 318995

Източник: iStock

Монтенегро признава, че е написала книгата си, за да сподели своя опит за финансов успех в тази не особено непрестижна професия. По думите й, към нея се обръщат проститутки, които са отчаяни от своето материално положение.