Видео игрите са нещо много яко. И понеже всяко готино нещо трябва да бъде отличено, ето защо и игрите имат свои награди.

Видео игрите, видът порно, който гледаме, и каква е връзката между тях

731% скок в едни определени търсения в PornHub

И какво ги предизвика

Става дума за церемонията The Game Awards 2018, която се проведе в Санта Моника за пета година. Един от големите победители тази година се оказа Red Dead Redemption 2, която беше отличена с цели четири награди - за най-добра история, за най-добро аудио, за най-добра музика и за най-добро представяне, което отиде при Роджър Кларк за озвучаването на главния герой Артър Морган.

Превърналата се в хит Fortnite се прибра у дома с две отличия - за изключително развитие на текущото съдържание и за най-добър Multiplayer.

Fortnite - играта, която води до пристрастяване

Играта, която сравняват с наркотик

Манията по Fortnite придобива заплашителни размери

Големият победител обаче за 2018 г. е God of War. Играта спечели три награди, но една от тях е най-голямата - за игра на годината. Също така за изключителна творческа визия и иновации в посоката и дизайна на играта. Третата награда пък е за най-добра екшън-приключенска игра.

Играта Marvel's Spider-Man с рекордни продажби

Рекордни продажби на новата игра за Спайдърмен

Спайди превзема конзолите

Най-добра мобилна игра се оказа Florence, а най-добра независима - Celeste. Направи ни впечатление, че превърналата се хит след пускането си на пазара Marvel's Spider-Man, не спечели нито една награда.