По време на конференцията Е3 през изминалата седмица компанията Square Enix разкри цял куп детайли около играта Marvel's Avengers, която е базирана на емблематичната поредица на Marvel и ще се появи през май 2020 г.

Новините около играта бяха посрещнати със смесени емоции от феновете, като най-голямото разочарование може би е, че нито гласовете, нито образите на героите в играта съответстват на тези на актьорите, които познаваме от филмовата поредица.

Добрата новина обаче е, че Marvel's Avengers ще излезе във версии за РС, PS4, Xbox и Google Stadia, което означава, че ще можем да играем дори от смартфоните си.

Google Stadia и кои игри ще можем да играем през платформата

Кои игри ще можем да играем през Google Stadia

Списъкът не е финален и ще продължи да расте

При представянето на играта стана ясно, че ще можем да играем в Single Player формат, като ще можем да изберем измежду най-популярните герои на Marvel - Железният човек, Хълк, Тор, Черната вдовица и Капитан Америка, но по всичко личи, че списъкът не е финализиран.

Играта ще разполага и с Muliplayer режим, в който ще можем да сформираме екип с до четирима души и да играем заедно с приятелите си.

От Square Enix обещават, че управлението на всеки от героите ще може да бъде нагласено спрямо собствените ни предпочитания, а сценарият на играта ще се движи по предварително зададена история.

Не знаем дали  Marvel's Avengers ще е платена, но според мнозина е възможно достъпът до нея да бъде базиран на абонаментните планове, които Sony, Microsoft и Google готвят.

PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Sony, Microsoft, Nintendo и защо разследват конзолите и платените абонаменти

Злоупотребяват ли PS4, Xbox One и Nintendo Switch с потребителите си

Има ли от какво да се притесняваме