Появата на iPhone бе революционен момент не само за Apple, но и за цялата индустрия на мобилните технологии.

Подобна бе и ситуацията с излизането на първия iPod, който завинаги промени начина, по който гледаме на мобилните джаджи за музика.

Няма как да не се запитаме дали хората в Apple не са способни да променят историята за трети път, създавайки устройство, което може да ни накара завинаги да загърбим iPhone и смартфоните като цяло.

Именно за такъв продукт съобщи Bloomberg наскоро, като разкри, че компанията на Тим Кук в момента работи усилено, за да създаде следващата революция в мобилния сектор.

Става въпрос за дългоочакваните AR очила на Apple, които, ако съдим по слуховете, не са твърде далеч от това да бъдат официално обявени в идните месеци.

Apple, iPhone SE 2 и с какви параметри и цена ще е телефонът

Колко ще струва и с какви параметри ще е iPhone SE 2

Добра новина за хората със стар iPhone

Според данните на Bloomberg е възможно продуктът да се появи още догодина, тъй като в момента Apple фокусира труда си по създаването на екосистема от приложения за подобна джаджа.

Основният проблем пред компанията в момента изглежда е точно това, тъй като идеята е очилата да работят съвсем независимо от iPhone, но да предлагат абсолютно същите услуги като телефона.