При някои от тези известни артисти приликите са просто поразителни, макар да са на снимките със свои братя или сестри. Но не са близнаци.

Звездите много често водят свои роднини на червения килим, макар някои от тях да не са популярни, пише dama.bg. Благодарение на това, че и те попадат под светлините на прожекторите, можем да видим колко много си приличат със своите звездни братя или сестри.

Братята Уилсън

Андрю е най-големият от тримата братя Уилсън. Следва Оуен и Люк, който е най-малкият. Приликата в случая е между Оуен и Люк Уилсън. Всички те са актьори, а първият и последният са и режисьори. Оуен пък е и сценарист. Той има и един тъжен факт в биографията си - опит за самоубийство с лекарства, прерязва си и вените. Инцидентът в живота му вероятно е заради актрисата Кейт Хъдсън. Но това вече е зад гърба му.

Снимка 289760

Източник: Getty Images

Снимка 289761

Източник: Getty Images

Андрю, Люк и Оуен

Кейт и Пипа Мидълтън

Кейт Мидълтън или херцогинята на Кеймбридж е кака на Пипа, но известните дами определено си приличат. Те са любимки и на таблоидите на Острова, които не спират да ги одумват. 

Снимка 289762

Източник: Getty Images

Снимка 289764

Източник: Getty Images

Джесика и Джошуа Алба

Джесика се влюбва в киното още от дете. На 11 години е, когато се снима за първи път и оттогава не се разделя с магията на това изкуство. Брат й Джошуа, с когото са толкова еднакви, е по-малък от нея, но повлиян от артистичната натура на сестра си. Той също тръгва по нейните стъпки.

Снимка 289767

Източник: Getty Images

Лиъм и Крис Хемсуърт

Всъщност и третият брат - Люк е актьор, както Лиъм и Крис, които определено имат очебийна прилика. Най-големият в семейството - Люк е и първият, който проправя път в киното на своите братя. Те и двамата доста по-късно застават пред камерата.

Снимка 289771

Източник: Getty Images

Снимка 289782

Източник: Getty Images

Снимка 289773

Източник: Getty Images

Пенелопе Крус и Моника

Моника е по-малката сестра на известната актриса Пенелопе Крус. И двете са танцьорки от деца. И двете имат латино черти. Малко известен факт е, че Моника замества сестра си в "Карибски пирати". Тогава Пенелопе е в напреднала бременност. Моника е известна танцьорка в Испания. Често се снима за известни модни марки, както и получала роли в киното. Приликата между двете сестри е факт.

Снимка 289777

Източник: Getty Images

Снимка 289781

Източник: Getty Images

Ема Уотсън и Алекс

Те са брат и сестра, които са известни в киното - колеги са в "Хари Потър", а също и на модната сцена имат изяви. Алекс определено е Ема в мъжки образ.

Снимка 289779

Източник: Getty Images

Снимка 289780

Източник: Getty Images

Дакота и Ели Фанинг

Малката сестра на актрисата Дакота е също като кака си. Двете са толкова еднакви и толкова талантливи. Те са хит и на модната сцена.

Снимка 289787

Източник: Getty Images