След година "въздържание" най-известното мъжко списание в света "Плейбой" връща голотата на корицата си, а с нея и идентичността си. Това обяви синът на Хю Хефнър - 25-годишният Купър Хефнър, който е художествен директор на списанието в момента.

В съобщението си в "Туитър" днес Хефнър-младши призна, че свалянето на "горещите" снимки са били грешка, но сега "Плейбой" е готов да си върне идентичността.

Снимка 221120

Памела Андерсън

Голотата отново ще стане част от съдържанието на американския "Плейбой" още за мартенския си брой, като с нея ще бъдат върнати и рубриките "Философията на "Плейбой", "Парти шеги". Слоганът "Забавление за мъже" обаче ще бъде премахнат от корицата завинаги, съобщава Бгнес.

"Ние винаги ще бъдем лайфстайл списание, акцентиращо върху мъжките интереси, но както ролята на половете в обществото се изменя, това трябва да правим и ние", подчертава Хефнър.

Снимка 278428

Джени Маккарти

В свое друго изявление Хефнър споделя колко много му е липсвало да вижда създаденото от баща му на страниците на "Плейбой" - а именно списание, което не се притеснява да говори открито за сексуалната свобода, но междувременно окуражава и интелигентния диалог между различни социални, философски и религиозни позиции.