Вокалистката на група "Мастило" е с най-дразнещо присъствие в "Гласът на България". Музикалното риалити стартира снощи и веднага предизвика остри коментари. Този път те бяха по адрес на Виктория Терзийска.

Музикалното шоу започна с лайв изпълнение на менторите в конкурса. На фона на гласовите данни на Миро, Преслава и Данчо Караджов, гласът на Терзийска видимо бледнееше и даже дразнеше.

По този повод във Facebook се появиха възмутителни статуси като: "Едва, едва припяващата Вики от "Мастило" на фона на гласовите умения на Преслава, направо потъва в земята (както се видя при живото им изпълнение преди минути по бТВ). Кой ни пробутва тази певица с "кадифен глас" и то за жури на музикален конкурс? Това ли е примера за изпълнителя, който да бъде "Гласът на България"?!"

"Като чух "кадифен глас за нежни души" и умрях от смях... ама то е тъжно де, не толкова смешно", коментират още вокалните данни на особено налаганата напоследък Виктория.

"Аз съм против чалгата, но с чиста съвест мога да кажа, че Вики никога не е можела да пее", критикуват още излагацията на Мастилката от снощи.

Има и положителни коментари, които са съгласни с това изпълнителката на "Мастило" да се котира само като тв водеща, припомняйки амплоато й от предишния сезон на "Гласът на България".

В края на първото предаване срещу Терзийска скочи и самия Данчо Караджов. Той засече младата си колежка, че не разбира особено от музикални термини. Рокаджията отсече, че жените няма как да пеят на фалцет по повод обвинението, което Вики отправи към една от претендентките за слава./ Lifestyle.bg