Емблемата на чалгата от средата на 90-те години Сашка Васева, днес се срамува от това, което е била. Тя иска по съдебен път да промени името си.

За да пише в паспорта й Александра Бакърджиева, певицата е подала молба в съда. "Отричам се от името си, от това, което съм. Искам да бъда нов човек, да се опитам да започна отначало.

Искам да бъда напълно забравена. Мисля, че имам право на това", споделя фолк легендата, цитирана от "Уикенд". Шокиращото откровение тя прави в предаването "Папараци".

"Срамувам се от това, което бях. Вкараха ме в една нетипична за мен роля, развяваха ме като знаме на пошлостта. Днес децата ми се срамуват от мен и от песните, които някога съм пяла.

Не ми го казват, но го усещам", споделя с болка чалга иконата. Като начало тя е променила името си. Вече се представя като Александра Бакърджиева.

Взела е фамилията на съпруга си Христо Бакърджиев, бизнесмена, от когото има две деца. Той от години й повтарял, че трябва да скъса с тази музика, а днес тя разбира колко е бил прав.

"Имам вина, че не се противопоставях на глупостите, които се пишеха за мен. Лепнаха ми етикета на някаква глупава простакеса, която може само да друса кючеци в кръчмите.

Аз не съм това. Не желая да съм знаменитост и да се пише каквото и да било за мен. Може би това е и едно от последните интервюта, които давам", откровена е Александра Бакърджиева.