Еротично клипче с Борис Тютюнджиева, качено във VBOX7, взриви мрежата в последните дни. На него полицай опъва Бориса в автомобила си, докато тя пъшка като обезумяла. Моделката е топлес, вее бюст и кърши тяло като истинска порно актриса. Секс сцената, достойна за хитов порно филм, само загатва какви са уменията на Бориса.

Скандалното видеото е част от снимките на хоръра "Погрешен завой 5", в който Тютюнджиева има минимална роля на разгонена девойка. Това е дебютът й в киното и със сигурност ще бъде запомнен. Тя е мацката, която съблазнява ченгето и после му отвява главата, докато зомбита нападат колегите му в полицейския участък.

Секс сцената е толкова дълга, че чак става подозрително как моделката си е изволювала цели 2 минути екранно време.

И докато се питаме нормално ли е едно момиче да дебютира в киното с порно сцена, то се оказва, че за Тютюнджиева голотата не е проблем. Тя често се съблича пред фотоапарата и камерата и така лесно успява да поддържа приличния си стандарт.

В "Къртицата", където се изявява в момента, Бориса е твърде скромна за възможностите си и до сега не сме я виделя гола или в по-интимна поза с някой от съквартиратните. За сметка на това пък, момичето разкри истинския си характер, който не се долюбва на мнозина. / Lifestyle.bg

Вижте клипчето тук от 11.30: