Не е тайна, че имах доста покани от конкурентни предавания, но "Къртицата" ме спечели с това, че е ново, както за публиката, така и за участниците. Привлича ме мистерията, която има около формата и тръпката от предизвикателството. Осмислих съзнателно в какво се впускам, прецених плюсовете и минусите и прецених, че си заслужава тази емоция. Това каза в "Жените говорят" Николета Лозанова-Божинова, която ще е един от основните участници в новото риалити на TV7."Единствените ми колебания бяха, че ще съм далече от Валери и Никол и те ще ми липсват много. Но когато изляза, ще наваксаме това време. Да, ще живеем под един покрив с Азис. Ние сме доста близки и в негово лице не виждам конкуренция, а приятелка. Що се отнася до Деян Донков, той е доста експресивен", коментира красавицата.

Тя подчерта, че няма личност която да я притеснява. "Готова съм да съжителствам с всеки, дръзнал да живее с мен. Няма родна или чуждестранна звезда, от която Валери да има за какво да се притеснява. Ние сме адски привързани един към друг и съм напълно спокойна, че Никол ще бъде в сигурни ръце. Той обожава да си играе с нея, а майка ми и свекърва ми ще се грижат за тях", допълва звездата.

Тя заявява, че би направила в шоуто абсолютно всичко, но че не я блазни паричната награда: "Просто искам да покажа, че няма невъзможни неща. Моделът Николета Лозанова си има хонорар за фотосесиите, а що се отнася до личността Николета, ще отговоря, че е по-добре хората да не знаят, за да си нямат проблеми с Валери".

Николета признава, че не робува на суеверия и подчертава, че е емоционална и рискуваща личност. "Чувствам се подготвена да покажа на цяла България истинската Николета. А що се отнася до това колко лица има тя, ще кажа - толкова, колкото пожелае. Мнозинството има изградена представа за мен, която е насадена от медийното пространство и която съм сигурна, че чрез "Къртицата" ще развенчая", заявява Николета Лозанова.