Тежки съдебни дела очакват Волен Сидеров след вчерашната му телевизионна изява, по време на която нарече Мария Игнатова "проститутка, която е била играчка на мутрите". Ще го съди не само самата Игнатова, но и приятелят й Димитър Рачков, както и продуцентът на "Глобал филмс" Магърдич Халваджиян. "Не за един лев, а за доста сериозна сума ще го съдя. Мария и Рачков също ще заведат дела.

Днес имаме среща с адвокатите на компанията. Парите, които ще получим от Сидеров като обезщетение, защото съм сигурен, че ще го осъдим, ще дадем за кауза. С тях ще помогнем на хората, които излизат по площадите на протест," каза Халваджиян пред "24 часа".

На въпрос защо е нарекъл водещата проститутка, Халваджиян отговори: "Доколкото си спомням, той нарече и Лора Крумова с някакви подобни думи. Явно така се отнася с жените. Каза на Лора Крумова да не се занимава с журналистика, да ходи да готви вкъщи и да си гледа децата. Това е неговата философия за това къде е мястото на жените."

Димитър Рачков допълва, че тази вечер ще излязат с изявление в "Господари на ефира". Самият той се чувствал омерзен. Джуди Халваджиян, който всъщност е продуцент на "Господари на ефира" каза, че засега не възнамерява да завежда четвърто дело.