Броени дни, след като най-фаталната жена от Къщата на "ВИП Брадър" - Мариана Попова, напусна шоуто, то тази събота тя ще седне на "горещия" стол срещу Венета Райкова. Певицата ще признае пред водещата съвсем чистосърдечно, че е приела да участва в шоуто, за да получи пари и да подобри финансите си.

"Ясно е, че ние сме влезли там срещу някакъв вид заплащане и ако излезеш доброволно, няма да го получиш. В този интересен проект и експеримент хората, които се събират в къщата са абсурдни комбинации. Бих казала, че аз с деветдесет процента от хората в къщата не съм общувала преди и не бих общувала и след това... Аз  бях на работа в Биг Брадър и се опитвах да си свърша работата добре. Наложи ми се да изтърпя доста неща, които по никакъв повод в живота си не бих търпяла, но... бях себе си."

"Защото ми завиждат, защото ги е яд на мен!" - така Мариана отговаря защо бе обвинена от останалите сълвартиранти, напуснали ВИП Брадър, че е била най-голямата интригантка, забъркала всички скандали и разделила къщата на мъже и жени. "Не съм аз злодеят в къщата, а Юли. Злодей е - лош е!", категорична е изпълнителката.