Аз съм си любовчия още от втори клас. Въртях по няколко гаджета едновременно", с широка усмивка разказва попфолк певецът Константин. В последно време изпълнителят на „А-у" е под прицел заради дискотеката си в Студентския град. Тя е сред най-оборотните в комплекса, но попада под удара на Закона за висшето образование. Според приетите от депутатите поправки всички заведения на територията на общежитията или до 100 метра от тях трябва да затварят в 22 часа.Коцето обаче не изглежда притеснен от мярката. „Всичко е наред с дискотеката. В нея не стават проблеми, целият екип работи и всичко е ок. Не се допускат дилъри, пияни и биячи. Имам екип от 130 човека, на които плащам заплати. Някои хора се опитват да ме уязвят, но няма как да стане," категоричен е той.

Вместо да говори за проблеми, се впуска в спомени за собствените си изцепки. За първи път се напил в трети-четвърти клас. „Помня, че бях обградил една саксия и си общувах с нея, което беше доста брутално". Със съжаление отбеляза, че навремето било доста спокойно, без отвличания, без убийства и родителите му не се тревожели за него, нито му забранявали да ходи по дискотеки. Бил на дванайсет, когато за първи път не се прибрал у дома. „Точно по времето, когато падна комунистическият режим. Ходех по заведения и дискотеки, но те и не бяха толкова много, колкото са сега", разсъждава фолкаджията.

Стане ли дума за ученическите му години, Коцето не пропуска да се похвали по „тънката" част. Първата му споделена любов се казва Александра. Била само на единайсет и половина, когато му станала гадже. Той бил „батко" - на цели шестнайсет години. „Бях едно пубертетче. Движех с едни пъпки на носа. Нашата любов беше много романтична - то не бяха рози, то не бяха подаръци. Александра беше много готина мацка - с модерните дрешки, с обеца на пъпа. След близо година и половина връзка двамата консумират любовта си на един таван.

„Никога няма да забравя как майка й ни изненада. Бях си обзавел таванчето сам. Беше като ергенска квартира и там си общувахме с гаджето сексуално. Но майка й успя да види какво се случва през една пролука на вратата.
Какъв шамар ми отвъртя, не е истина," смее се Константин. За да опази щерка си, родителката на момичето я праща в Америка.

След Александра изпълнителят на „Ти си само осми клас" среща дъщерята на Кристалина Георгиева - Десислава. Романсът им продължава 6 години. Двамата заминават даже в Америка при майка й. Разделят се, защото на Деси не й понася славата, която почва да натрупва гаджето й.

„Беше много бурна и голяма любов. Станах звезда и краят на връзката ни дойде. Големи ревове, големи драми", спомня си Коцето. И до ден днешен се чуват. Коцето признава, че много уважава бившите си гаджета. След Деси на любовния хоризонт се появява Райна: „И там изкарахме 6 години. С нея се получи и хубав дует не само в живота, но и на сцената. Изкарвахме страшни любовни балади.

Певецът чистосърдечно си признава, че не е вярвал, че ще се раздели с Райна. „Много я обичах и все още не знам защо точно скъсахме. Може би с времето лека полека тя почна да си показва рогцата и аз моите. Дразнението навлезе във връзката. Усещах и ревност от нейна страна", признава изпълнителят. Въпреки писанията в жълтата преса, че двамата не се понасят, истината е съвсем друга. С Райна са в много добри отношения. Коцето гледа да й помага с каквото може.

След нея изпълнителят най-накрая открива жената на живота си - Надя. Тя дава на мъжа си спокойствие, спестява му демонстрации на ревност за сметка на забавленията. „Гледах на сватбата много сериозно и мисля, че не съм направил грешка. Все пак съм врял и кипял в любовните отношения. Сигурен съм, че съм стъпил на здрава основа. И това засега ми стига", приключва темата Константин.

ПО НОТИ

В шести клас Коцето прави първите си стъпки в пеенето. Влиза в музикалната група на спортното училище. „Ходехме по комунистически банкети. Аз бях вокалистът, а учителката ми по музика свиреше на синтезатори. Интересното беше, че успях да изместя главния вокалист, който беше в 11-и клас. Пеехме парчета на „Бийтълс" както и задължителните руски песни," спомня си Коцето.

НЕВИННИ ГОДИНИ

* Бях нормално буйно дете, което израсна в комунизма. Отгледан съм от средностатистическо семейство. Като малък най-много обичах да си играя. Гонехме се с другите деца, биехме се и се целихме с фунийки.

* Бащата му Иван често му дърпал ухото: „Аз обаче се разревавах преди да е почнал кютекът и брат ми го отнасяше. Като видех жигулата му пред нас, замръзвах и се чудех накъде да хвана. Баща ми работеше в системата на МВР и никой не можеше да му каже нищо.", спомня си Коцето.

* Като малък фолкаджията износвал дрехите и обувките на по-големия си брат Светослав. Никога няма да забрави колко се срамувал, че едната му маратонка имала дупчица. „Криех я от двете ми гаджета Величка и Ема, като си настъпвах крака", признава певецът.

* Най-голямата ми гордост беше, когато ме приеха в спортното училище на „Левски Спартак". Успях да преборя конкуренцията на над 400 ученици. Цялото ми внимание беше ангажирано и нямах много време да мисля за глупости. Е, случвало се е да дръпна и някоя и друга цигара, но така и не можах да се науча да пуша. Все пак виждате какви са днешните тийнейджърчета - друсат се, бият се."

БИО

Константин Иванов Славчев е роден на 17 юли 1976 г. в София. Бащата на Коцето - Иван, работи в системата на МВР, а майка му Марияна е учителка. Завършва спортното училище „Левски-Спартак", а с музика започва да се занимава сериозно от 1999 година. Казармата Коцето кара в ШВСМ „Левски" или т.нар. Спортна рота през периода 1995-96 г. През 1999 година излиза първата дебютна песен на любимеца на попфолк фенките - "Черна роза". През 2006 година печели реалити шоуто „VIP Brother".