На всички вече е ясно, че бизнесменът Петко Димитров и партньорката му в "Денсинг старс" Яна Акимова вече са двойка. Според последните клюки те дори са престанали да се крият. След като на няколко пъти са засичани да обядват заедно и да флиртуват на воля, тези дни взаимоотношенията им преминали на доста пикантно ниво.

Според информацията след дълга и напрегната танцувална вечер Петко се прибрал в покоите си в престижния столичен квартал Бояна. От тренировки не му останало време да хапне и затова решил да поръча по телефона храна от популярна верига за бързо хранене. След половин час поръчката била пред вратата на луксозната му къща.

"Още като приближавах, от вътре се чуваше бурен смях и кикот, а аз останах като гръмнат, когато на вратата се появиха Яна и Петко. Двамата бяха облечени по анцузи и по всичко личеше, че ще прекарат остатъка от вечерта си заедно", разказва потресен служител на хранителната верига пред Супер 19.

Мъжът оставил сандвичите с напитките и от неудобство тръгнал да си ходи, а Яна изтичала и му оставила тлъст бакшиш. "Нищо чудно Янчето да е взела решение да се премести при Петко. Така тъкмо няма да се налага да я взима всеки ден за тренировки, а освен това и ще го пробва как се живее с човек като него", коментират светски анализатори.

Яна обаче върти истински любовен триъгълник, тъй като миналата седмица изненадващо се появи на рождения ден на гаджето си Орлин Павлов. Тя даде да се разбере, че все още е вярна на своят любим и всичко останало са флиртаджийски истории.