Илиана Раева се оплака в социалната мрежа, че е подложена на тормоз от странни фенки. Ето какво написа в профила си половинката на Наско Сираков

"Странни "фенки" на Художествената гимнастика се навъдиха напоследък...

Откакто се върнахме на почетната стълбичка на победителите и медалистите в Художествената гимнастика се върнаха и едни позабравени от мен "верни фенки" на любимия спорт.

Те са от онези, които с особен трепет очакват.... провала ни. Да! Тези "фенки" сън не ги лови, ако нещата ни случват в Художествената гимнастика. Тези скрити зад клавиатурата на компютрите си "фенки", със странни снимчици на профилите си или странни лица стават истерично активни при някое състезание, в което сме имали НАГЛОСТТА да не спечелим медали, а само да влезем на финалите с Невяна Владинова и на четирите уреда, след едно не толкова успешно състезание например. Или пък да не ни е срам, че 16- годишната Боряна Калейн е с три 9- ти места!

Какво ли не пробват, за да успеят да ДЕМОТИВИРАТ Невяна и всички момичета...

Как ли пък Неви или останалите ще се демотивират?!

Същите тези "верни фенки" се оказва, че доста разбират от правилници, композиции и ясно посочват КОЙ е виновникът за "грандиозния провал".

Бълват омраза към руските гимнастички, критикуват яростно нашите съдии и федерацията ни, разкриват ни световната конспирация на международните ни структорите ФИГ и ЮЕГ към българската школа и не на последно място, а на първо разкриват победоносно ИЗНАЧАЛНОТО ЗЛО НА БЪЛГАРСКАТА ГИМНАСТИКА - моята персона.

Толкова елементарно, предвидимо и изтъркано до втръсване....

Не спират да анатемосват съвременната гимнастика...

Защо така, "верни фенки", които никога не сте обслужвали болни амбиции?!

Враговете са ви ясни, но само на вас!

Все едно и също последните години..