Джина Стоева мина в редиците на суеверните хора. Беди налегнали красивата изпълнителка и Джина Стоева се уплашила за живота си. Тя е сто процента сигурна, че някой завистник и зложелател й е направил черна магия, пише Блиц.

Поп фолк певицата била убедена, че й е направена магия, защото само в рамките на няколко дни, тя претъпяла четири пътнотранспортни произшествия. Преди броени дни изпълнителката ударила калник, охлузила броня, счупила радиаторната решетка, а за капак я ударили леко отзад, чупейки единия й стоп.

Джина Стоева се отървала само с голяма уплаха и няколко синини след четирите ПТП-та. Самата тя споделя, че стажът й зад волана е над 10 години и никога преди не й са се случвали подобни неща. Ето как изпълнителката стигнала до извода, че й е направена магия и започнала да се бои за живота си.

Сървайвърката обаче веднага взела мерки и тръгнала да се моли в църквите да й четат Киприянови молитви, които се използват именно в такива случаи. „Най-странното е, че тъкмо поправя счупеното и на следващия ден трябва отново да се връщам в сервиза да сменя друга част", споделила изплашената певица.