Симона Загорова показа в "Гласът на България", че е наследила певческия талант на майка си. И красота. Дъщерята на Глория успя да разчувства дори рокаджията Иван Лечев, който се просълзи на нейното изпълнение.

Симона разкри защо е решила да участва в музикалното риалити, след като вече има издадени песни и е разпознаваема от публиката

"С майка ми вечеряхме и попаднахме на рекламата за предаването, тя ме посъветва да отида и да пробвам. Това, че един човек има някакви песни зад гърба си, не значи, че трябва да спира да се бори.

Снимка 286268

"Гласът на България" е едно предаване, което може да ми даде много опит - физически и психически. Интересно ми е да се боря с хора, които са също добри певци, да изпълнявам поставените задачи за кратко време.

Исках нещо различно и ново, да се запозная с нови хора. Абсолютно на шега се явих, а песните са си песни - ще продължавам да ги правя и след края на формата" - обясни тя пред "Шоу".

Голяма изненада предизвика решението й да се присъедини към отбора на Иван Лечев, докато повечето зрители очакваха да бъде при Камелия, която споделя попфолк стила.

Снимка 286267

"Дори мои близки приятели се изненадаха от избора ми. Аз разчитам на емоцията и какво точно ще усетя в дадения момент.

Предварително си мислех, че ще избера Графа, защото го уважавам като изпълнител, тъй като и аз се развивам в тази сфера. Камелия ме изненада, че толкова бързо разпозна тембъра ми и се обърна.

Но най-голямата ми изненада е рокаджията Иван Лечев да се разплаче на балада, изпята от дъщеря на фолк певица. Това е голям жест към мен.

Направи ми впечатление и неговият коментар, защото беше професионален и използва музикантски термини. Оказа се изключителен пич и се радвам, че успях да го докосна с моето изпълнение.

Първосигнално мислех и си казах, че мястото ми е при него. Нямам никакви лоши чувства към Камелия, познавам я най-много от всички останали ментори.

Лечев може най-много да ми даде в сферата, в която искам да се развивам. Ако исках да пея попфолк, може би щях да отида при Камелия" - разказва Симона.

Снимка 286266

Хубавицата не спестява, че е доста трудно да си дъщеря на най-известната попфолк певица: "Доста е трудно да си дете на известен родител. Трябва да се трудя двойно повече, за да докажа моите възможности.

Но много повече са позитивите, защото на мен ми е една идея по-лесно. Имам някакъв гръб зад себе си, трамплин, хората да ме разпознават още преди да имам самостоятелни проекти.

Да те разпознават, е голям плюс за всеки, който иска да гради музикална кариера. Има и негативи, разбира се, тъй като нямаш личен живот.

Снимка 286270

Има моменти, в които ми се иска да се отпусна и да съм като моите връстници, но трябва винаги да се държа на ниво и да внимавам какво правя и да защитавам имената на родителите си.

По никакъв начин не трябва да ги излагам. Повече изисквания има към мен и моето семейство. Аз никога не съм била развързана като някои мои съученици, не съм възпитана така.

За всяко нещо съм питала дали може, а майка ми, естествено, повечето пъти отговаряше с "Не". Доста строг родител е, в което няма нищо лошо. Тя иска да ме научи, да ме възпита.

Докато станах на 18 години, имах вечерен час до 22 часа. И ако не съм се прибрала, телефонът звънеше на пожар и скандал (смее се, б.а.). Била съм по-сдържана в сравнение с моите връстници".