Повече от година певицата Мариана Попова не дели едно легло с италианския си мъж Ханес. Двойката, която има дъщеричка, обаче решила първо да изпита раздялата и след това да я разгласи. Годениците останали да живеят под един покрив, докато положението се успокои, а всеки имал свой собствен живот. За това, когато се разчу за новата любов на изпълниктелката, сред близките й нямало шокирани, пише в. Уикенд.

Още миналото лято Мариана загатна, че у дома не всичко тече по мед и масло. Днес плода на любовта й с Ханес вече е на 6 годинки и е най-голямата мания и страст на майка си. Преди време Мариана категорично отказа да се ожени за италианския си приятел, макар двамата да се сгодиха пред очите на цяла България в Къщата на "ВИП Брадър". Певицата намирала за излишно да се хвърлят такива суми пари за нещо показно, каквото е една сватба. Средствата по-добре щяла да използва за погасяване на семейния кредит, който е доста сериозен.

Според близките й Попова не вярвала с Ханес да останат цял живот заедно. Проблемите им никак не били малко и певицата се страхувала, че ако вдигне шумна сватба, след това ще я последва още по-шумен развод. "Те запазиха приятелски отношения. Мариана дори го запозна с любовника си и двамата се разбират", издават запознати.

Официално! Мариана Попова би шута на Ханес, обясни се в любов

Официално! Мариана Попова би шута на Ханес, обясни се в любов

Певицата призна за актьора Веселин Плачков

Първоначално обаче Ханес бил съсипан от връзката на жена си с актьора Веселин Плачков. "Отвратен съм от нея", казал италианеца на общи приятели. Той даже мислел да даде интервю срещу нея, но впоследствие размислил и преценил, че няма никакъв смисъл. Сега и той се срещал с друго момиче. Няколко месеца след като официално започнала да излиза с актьора Веселин Плачков, Мариана Попова го запознала с момиченцето си и неговата дъщеря, за да може да изгради хармонични отношения помежду им.