Част от родните звезди не си падат по all inclusive лукса, а предпочитат да прекарват ваканцията си на къмпинг. Ето най-заклетите къмпингари сред българските випове.

Деян Донков и Радина Кърджилова и това лято не пропуснаха да отидат на къмпинг. Заведоха и сина си Христо. Актрисата сподели в профила си в Instagram снимки от семейната им почивка. Не е ясно точно къде са направени фотосите, но светската двойка от години посещава къмпинг "Градина".

Снимка 307821

Източник: Instagram

Снимка 307823

Източник: Instagram

Водещата на "Комбина" Лора Крумова също е заклета почитателка на къмпинг "Градина". Всяко лято паркира караваната си близо до "Златна рибка." Там половинката й Сотир стопанисва училище за сърф.

Снимка 307825

Източник: сп. EVA

Актьорът Калин Врачански обожава да разпуска лятно време като кара кайт - дъска за сърф, теглена от неголям парашут. Любимата му дестинация е къмпинг "Градина."

Снимка 307827

Източник: Архив

Калин Вельов от доста години опъва палатка на къмпинг "Смокиня". Музикантът се наслаждава на спокойствието, което предлага този вид почивка. Преди три години обаче Вельов усети могъществото на природата, след като страшна буря удари "Смокиня".

Снимка 307824

Източник: От Facebook

"Бяхме с много сериозна палатка и лагер от три каравани, но това не ни спаси от пороя. Удари силен гръм, който почти разцепи едно дърво и изгори тентата на паркирана под него каравана," разказа тогава пред bTV Вельов.

Къмпинг за секс удоволствия отвори във Франция

Къмпинг за секс удоволствия отвори във Франция

На мястото са обособени специални пространства за гушкане и партита-оргии