Бившата Мис България Антония Петрова има мераци да стане депутат в следващия парламент. Блондинката смята да се присъедини към някой от новите политически проекти, които ще борят статуквото още на европейските избори догодина, пише Галерия.

Слуховете я насочват най-вече към бъдещата партия на Николай Бареков. През годините името на Антония Петрова се свързваше най-вече с това на бившия президент Георги Първанов. Перничанката трябваше да бъде лице на предизборната кампания на политическия му проект АБВ, който обаче не можа да се реализира.

На извънредния вот през май миската получи предложение да стане водач на листата на СДС за Перник. Според информации идеята е била на коалиционния партньор на "сините" - "Гергьовден", чийто ръководител за града е бащата на Антония - Иван Петров.

Преди години той бе общински съветник от БСП. Близки до дипломираната юристка споделят, че тя е отказала офертата, тъй като била наясно, че няма никакъв шанс да влезе в парламента от листата на СДС. Освен това не искала да става част от партиите на прехода, които са тежко компрометирани.

Докато обмисля политическата си кариера, бившата миска направи нова промяна във външния си вид. За да подражава на любимата си певица Мадона, Антония си сложи истински диаманти и се появи с издути устни.

В началото съмненията бяха, че тя е инжектирала порядъчно количество силикон в подносието си, но миската опроверга тези предположения във Фейсбук. "Носете брекети" - препоръчва в социалната мрежа Петрова. "С примера си искам да накарам младите дами да обърнат внимание на усмивките си и да разчитат на естествена красота, а не на хирургични намеси за подобрение на външния вид".