Поп изпълнителката Александра Раева отхвърли предложението на любимия си Дончо да я заведе пред олтара. Диджеят, който зад гърба си има един неуспешен брак, искал да вдигне сватба с изпълнителката, но тя попарила мераците му с категоричен отказ, твърдят запознати.„Не съм привърженичка на този тип институционно обвързване. За мен да си с някого е по-важно от подписа", заявила Алекс, която според запознати имала страх, че ако се омъжи, скоростно ще се разведе. Изпълнителката на хита Hey Boy не можела да понася и обичаите около сватбеното тържество.

„Не харесвам „Бяла роза", „Пий, куме, пий", някакви кокошки, менчета и пиянски подвиквания „Горчиво". На този етап Дончо е моят живот и това ми стига", обяснява певицата, цитирана от "Монитор".

Неотдавна тя подведе медиите с изявлението си, че иска да се венчае на Малдивите, където преди много години мечтаела да отиде. Тя уточни и това, че не си представя сватбата като стандартна церемония, а по-скоро като весело събиране. Бившата любов на Слави Трифонов дори призна, че е готова да се подложи на инвитро зачеване и дори да си осинови дете, ако самата тя не може да забременее.

''Наскоро имахме участие на една сватба и аз явно съм оперирана от това чувство да искам да бъда булка. Ако наистина има някакъв ритуал, той ще е с десетина най-добри приятели и ще е на Малдивите. То няма да е толкова сватба, колкото купон'', разказа Алекс.

Напоследък вълненията около въпроса дали ще видим Раева като булка бяха ознаменувани и със слухове за окончателната й раздяла с диджей Дончо. Като доказателство за всичко това бил фактът, че любимият й ще ходи скоро в Индонезия, за да се гмурка, но този път без Алекс. Новината за „развода" им обаче беше опровергана от пиара на изпълнителката Стефания Ботева.