"Код червено: Моята истина за храната" е книга за личния баланс и осъзнатия избор на познатата повече като бизнесдама, телевизионен журналист и политик Юлияна Дончева. В нея тя разкрива своята философия за здраве и пълноценен живот.

Прави го, защото смята, че като споделя знанието и опита си с хората, тя върви към щастието и смисъла на живота.

Какво представляват храните днес? Как влияят на организма, променят жизнената енергия, настроението и дори характера ни? Това са част от въпросите, на които човек , ако желае, може да намери отговор в книгата. Как да поеме по пътя към здравословния начин на живот - също.

Самата Юлияна Дончева търси най-добрите решения и най-правилният избор на здравословна храна в продължение на дълги години. Прави го като всеки от нас - за себе си, но и за семейството и любимите си хора.

Снимка 318803

Източник: Егмонт

"Код червено: Моята истина за храната" е първата й книга. Тя няма претенциите да бъде експерт и да говори като такъв. Това са чисто и просто проверени от първа ръка стратегии и изпитани резултати - за избора, съхранението и приготвянето на здравословна храна; за гликемичния индекс и неговото значение, за храните боклуци. Както и бързи, лесни и любими на авторката рецепти и истории.

"Такава е моята истина за храната. Тази, която може да лекува, но и да разболява, да ни вълнува или да ни държи безразлични. Защото храната е емоция и зависи само от нас дали ще е положителна и зареждаща", споделя Юлияна Дончева.

"Вследствие на дългогодишни опити, приложени върху самата мен и върху хора от семейството ми, съм постигнала реални резултати. Свалянето на повече от 50 килограма от личното ми тегло в рамките на година показва, че някъде по пътя към целта си съм налучкала своята истина."

"Код червено: Моята истина за храната" излиза на 26 октомври 2017 г.