Напоследък пишем предимно за дракони и тяхната майка. Сега обаче ни се отдава възможност да разнообразим, защото излезе последен трейлър на "X-мен: Тъмния Феникс".

"X-мен: Тъмния Феникс", Софи Търнър и какво ни показва новият трейлър на филма

Ще унищожи ли Тъмния феникс X-мен

Новият трейлър на "X-мен: Тъмния Феникс" ни загатва

Нищо чудно това да се окаже и последният филм за X-мен в този му вид, защото след като Disney сложи ръка върху супергероите, нищо не се знае. В "X-мен: Тъмния Феникс" ще видим поредната трудност, пред която Чарлз (Джеймс Макавой) и останалите мутанти ще се изправят.

Сигурно понеже Земята е малка и няма достатъчно хора за спасяване, X-мен решават да помогнат на бедстващи космонавти. Мисията е много проста - отиват и спасяват хората от сигурната смърт, която ги очаква в космоса. Да де, но в края на мисията мистериозна енергия удря Джийн Грей (Софи Търнър).

Тя по някакъв начин успява да я абсорбира и да се прибере благополучно. След това обаче става страшно. Тази космична енергия е трябвало да убие Джийн, но вместо това се опитва да я завладее и да обърне мутанта срещу останалите.

Така се стига и до смъртта на един от обичаните герои. Лошото е, че на Джийн ѝ харесва да наранява хора. Мистериозната героиня на Джесика Частейн, за която знаем само, че е от друга планета, е впечатлена и привлечена от безграничната сила на Джийн и се опитва да я вербува.

Софи Търнър и психичните проблеми на актрисата

Софи Търнър открито за депресията

Актрисата разкрива за трудния период, през който е преминала

А силата на Тъмния Феникс е наистина чудовищна, което става ясно от сцената, в която разнищва специалния шлем на Магнито (Майкъл Фасбендър), а самия него захвърля като парцалена кукла.

Премиерата на "X-мен: Тъмния Феникс" е на 7 юни