Отношенията между бившите гаджета Дани Петканов и Алекс Богданска преминаха през различни състояния от старта на шоуто. В началото двамата подходиха един към друг с размяна на хапливи реплики, след това преустановиха приятелството и близостта.

Лудия репортер и моделът съумяха и да си простят за грешките, но вътрешните им притеснения да не се наранят отново не спираха да ги тормозят.

Тази вечер предстои да разберем дали Дани и Алекс са готови отново да отворят душите си един за друг, да оставят всички грешки в миналото и да започнат на чисто в името на любовта.

Снимка 316883

Източник: NOVA

Действията им са знак, че любовта ще се завърне във "ВИП Брадър", но докога? Скандалните разкрития на един от съквартирантите - Цветелин Маринов, известен като Цуни, ще я помрачат май. И всичко това ще се случи точно преди поредните елиминации в шоуто.

Наранени от номинациите и аргументите, които Александра отправя към Цуни и Сашка, те ще предприемат отрицателна кампания срещу нея.

Снимка 313209

Източник: NOVA

Цуни ще заплаши да изкара още демони от миналото и да разкаже шокиращи факти от любовния живот на Алекс, за които никой не подозира, а Сашка услужливо ще го подкани да го направи, за да разкрие истинското ѝ лице.

Застрашени от изгонване тази седмица са Сашка Васева, Джулиана Гани, Антон Стефанов, Ваня Щерева, Тото и Цуни. Елиминациите, които ще бъдат излъчени довечера, ще покажат кой от съквартирантите ще си отиде у дома.